OVER ONS

RISC Control & Training

is als het om bedrijfsveiligheid en trainingen gaat, al jaren wereldwijd een gevestigde naam bij talloze bedrijven en organisaties met uiteenlopende eigenschappen. RISC Control & Training biedt naast bedrijfshulpverlening (BHV) een ook totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan. Daarnaast heeft RISC Control & Training er doel van gemaakt om maatwerk te ontwikkelen op het gebied van begeleiding en trainingen. Zo heeft ons bedrijf een reputatie opgebouwd in de trainingen voor de internationale luchtvaart en is hiervoor volledig gecertificeerd.

5 KERNACTIVITEITEN

  • opleidingen & trainingen;
  • total care / kwaliteitsbewaking;
  • advies;
  • begeleiding & implementatie;
  • realistisch oefenen.

RISC Control & Training is opgericht in 2001 maar heeft in 2006 haar huidige bedrijfsnaam gekregen ten gevolge van een veranderende rechtsvorm. Het hoofdkantoor en het Customer Service Center zijn gevestigd te Papendrecht in Nederland. Opleidingen, trainingen en workshops worden gegeven op meerdere locaties verspreid over Nederland. Ook zijn wij wereldwijd actief met het verzorgen van in companytrainingen. Deze trainingen worden in verschillende talen aangeboden. Naast deze opleidingsmogelijkheden beschikt RISC Control & Training ook over een Mobiele Trainings Units. In deze trainingsunit komen onder andere het blussen van verschillende soorten branden en het vinden van de weg in een omgeving vol rook en hitte aan de orde.

GEEN AFSTAND IS TE VER VOOR ONS

Het voornaamste werkgebied is bijna natuurlijk, Nederland, maar de medewerkers van Risc Control hebben over de hele wereld trainingen gegeven en opleidingen verzorgd.  Veel ook met de daar geldende certificering.

Continents

Countries

Oceans

Cities